Ford Focus: Elektrisch bedienbare achterklep - Achterklep - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Elektrisch bedienbare achterklep

Ford Focus / Ford Focus - Instructieboekje / Achterklep / Elektrisch bedienbare achterklep

WAARSCHUWING

Het is heel gevaarlijk om in de bagageruimte of laadbak van een auto mee te rijden. Bij een aanrijding is het risico op ernstige verwondingen of overlijden groter voor personen die in de bagageruimte of de laadbak meerijden. Laat niemand op een plek in uw auto zonder stoelen en veiligheidsgordels meerijden. Zorg ervoor dat iedereen in uw auto op een stoel zit en op een correcte manier een veiligheidsgordel draagt. Wanneer deze waarschuwing niet wordt opgevolgd, kan dit ernstige of dodelijke verwondingen tot gevolg hebben.

Houd sleutels buiten het bereik van kinderen. Laat kinderen niet spelen in de buurt van een openstaande of bewegende elektrische achterklep of deze niet bedienen. U moet de werking van de achterklep steeds bewaken.

Zorg dat er zich niemand in de buurt van de elektrische achterklep bevindt voordat u de elektrische achterklep gebruikt.

Zorg dat het gebied achter uw auto geen obstakels bevat en dat er voldoende ruimte is om de achterklep te gebruiken. De achterklep kan in contact komen met voorwerpen die zich te dicht bij uw auto bevinden, zoals een garagedeur of een ander voertuig. Dit kan de achterklep en onderdelen hiervan beschadigen.

Voor auto's met automatische transmissie werkt de achterklep alleen als de transmissie in de parkeerstand (P) staat.

In de volgende situaties hoort u een geluidssignaal wanneer u de achterklep probeert te openen:Als de achterklep begint te sluiten nadat de achterklep volledig is geopend, wijst dit erop dat de achterklep te veel weegt of dat er een mogelijk defect met de steun is.Er klinkt herhaaldelijk een geluidssignaal en de achterklep wordt automatisch gesloten.Als de achterklep blijft sluiten nadat ze is geopend, laat het systeem dan zo snel mogelijk controleren.

N.B.: De beweging van de achterklep stopt korte tijd als u deze probeert te openen terwijl de achterklep wordt gesloten.

N.B.: Hang niets aan de ruit of de achterklep (bijvoorbeeld een fietsenrek).Dit kan de achterklep en onderdelen hiervan beschadigen.
Zie ook:

Ford Focus. Alle MyKeys wissen
Wanneer u alle MyKeys wist, verwijdert u alle beperkingen en worden alle MyKeys gereset naar hun oorspronkelijke status van admin-sleutel. Schakel het contact in met behulp van een admin ...

Opel Astra. Snelheidsbegrenzer
De snelheidsbegrenzer voorkomt dat de auto een vooraf ingestelde snelheidslimiet overschrijdt. De maximumsnelheid kan worden ingesteld op snelheden hoger dan 25 km/u tot maximaal 200 km/u. D ...

Modellen: