Ford Focus: Netwerkverbinding - probleemoplossing - Netwerkverbinding - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Netwerkverbinding - probleemoplossing

Ford Focus / Ford Focus - Instructieboekje / Netwerkverbinding / Netwerkverbinding - probleemoplossing

Draadloos netwerk

Symptoom Mogelijke oorzaak en oplossing
Ik kan geen verbinding maken met een draadloos netwerk.
 • Wachtwoordfout.Voer het juiste netwerkwachtwoord in.
 • Zwak netwerksignaal.Zet uw auto dichter bij de draadloze hotspot of op een plek waar het netwerksignaal niet wordt geblokkeerd.
 • Meerdere toegangspunten binnen bereik met dezelfde SSID.Gebruik een unieke naam voor uw SSID. Gebruik de standaardnaam alleen als deze een unieke identificatie bevat, zoals een deel van het MAC-adres.
De draadloze verbinding wordt verbroken na een geslaagde verbinding.
 • Zwak netwerksignaal.Zet uw auto dichter bij de draadloze hotspot of op een plek waar het netwerksignaal niet wordt geblokkeerd.
Ik ben dicht bij een draadloze hotspot, maar het netwerksignaal is zwak.
 • Geblokkeerd netwerksignaal.Heeft uw auto een verwarmde voorruit, plaats uw auto dan zo dat de voorruit niet op de draadloze hotspot is gericht.Heeft uw auto getinte ruiten met metaal, met uitzondering van de voorruit, plaats uw auto dan zo dat de voorruit gericht is op de draadloze hotspot of open de ruiten die naar de hotspot gericht zijn.Heeft uw auto getinte ruiten met metaal, waaronder de voorruit, open dan de ruiten die naar de hotspot gericht zijn.Staat uw voertuig in een garage en is de garagedeur gesloten, open dan de garagedeur.
In de lijst met beschikbare netwerken zie ik een bepaald netwerk niet dat ik wel verwacht had te zien.
 • Verborgen netwerk.Maak het netwerk zichtbaar en probeer het opnieuw.
Ik kan de naam van de draadloze hotspot niet zien wanneer ik op mijn mobiele telefoon of een ander apparaat zoek naar draadloze netwerken.
 • Beperking van het systeem.Zorg dat de draadloze hotspot zichtbaar is.Het systeem biedt momenteel geen draadloze hotspot aan.
Het downloaden van software duurt te lang.
 • Zwak netwerksignaal.Zet uw auto dichter bij de draadloze hotspot of op een plek waar het netwerksignaal niet wordt geblokkeerd.
 • De draadloze hotspot wordt intensief gebruikt of heeft een trage internetverbinding.Gebruik een betrouwbaardere draadloze hotspot.
Het systeem lijkt verbinding te maken met een draadloos netwerk en de signaalsterkte is uitstekend, maar de software wordt niet bijgewerkt.
 • Er is geen software-update beschikbaar.
 • Voor een draadloos netwerk is een abonnement nodig of moet akkoord worden gegaan met algemene voorwaarden.Test de verbinding met een ander apparaat. Is voor het netwerk een abonnement nodig of moet er akkoord worden gegaan met algemene voorwaarden, neem dan contact op met de netwerkprovider.

Mobiel netwerk

Symptoom Mogelijke oorzaak en oplossing
Ik kan de verbinding met FordPass niet bevestigen wanneer ik de modem probeer in te schakelen.
 • Modem is niet ingeschakeld.Schakel de modem in via FordPass.
 • Zwak netwerksignaal.Zet uw auto dichter bij een plek waar het netwerksignaal niet wordt geblokkeerd.
Zie ook:

Toyota Auris. Als uw auto in geval van nood tot stilstand moet worden gebracht
Breng de auto alleen in noodgevallen, bijvoorbeeld wanneer de auto niet op de normale manier stilgezet kan worden, als volgt tot stilstand: 1. Trap het rempedaal met beide voeten stevig in. Rem ...

Opel Astra. Frontaanrijdingswaarschuwing
De frontaanrijdingswaarschuwing kan helpen schade bij frontale aanrijdingen te vermijden of beperken. Als de auto is uitgerust met conventionele cruise control, gebruikt de frontaanrijdingswaars ...

Modellen: