Ford Focus: Trekken van een aanhanger - 
	5-deurs/Stationwagon - Aanhangers 
trekken - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Trekken van een aanhanger - 5-deurs/Stationwagon

Ford Focus / Ford Focus - Instructieboekje / Aanhangers trekken / Trekken van een aanhanger - 5-deurs/Stationwagon

WAARSCHUWING

Overschrijd 100km/h niet. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot verlies van controle over de auto en al dan niet dodelijke verwondingen.

De bandenspanningen achter moeten worden verhoogd met ,2bar boven de specificatie. Overschrijd de maximumdruk op de zijkant van de band niet. Dit kan ernstige verwondingen veroorzaken.

Overschrijd het bruto voertuiggewicht, dat op het identificatieplaatje van de auto is vermeld, niet. Als u deze instructie negeert, kan dat verwondingen tot gevolg hebben.

Aanhangers slepen die meer wegen dan het maximale aanbevolen bruto aanhangergewicht overschrijdt de limieten van uw auto en kan leiden tot motorschade, transmissieschade, structurele schade, verlies van controle over de auto, kantelen van de auto en verwondingen.

Overschrijd nooit de maximale verticale lading op de trekhaakkogel. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot verlies van controle over de auto en al dan niet dodelijke verwondingen.

Het antiblokkeersysteem stuurt de remmen van de aanhanger niet aan.

Wanneer u een aanhanger trekt:N.B.: We adviseren een veiligheidskabel voor aanhangers te gebruiken. Lees de instructies van de fabrikant en volg deze op wanneer u een veiligheidskabel voor aanhangers gebruikt.

N.B.: Het maximale verticale gewicht op de trekhaak van de aanhanger dat vermeld staat op het identificatieplaatje van de aanhanger, is de testwaarde van de fabrikant van de aanhanger. Het maximale verticale gewicht op de trekhaak van de aanhanger kan lager zijn.

De stabiliteit van de combinatie van auto en aanhanger is afhankelijk van de kwaliteit van de aanhanger.

Als u een aanhanger trekt, veranderen de rijkenmerken van uw auto en wordt de stopafstand groter.Pas uw snelheid en rijgedrag aan de lading van de aanhanger aan.

Het bruto treingewicht op het identificatieplaatje van de auto is van toepassing op hellingen tot 12% en hoogtes tot 1.000m wanneer een aanhanger wordt getrokken. In berggebieden worden de motorprestaties kleiner omwille van de lage luchtdichtheid op hogere hoogtes. In hogere regio's boven 1.000m moet u het opgegeven maximaal toegestane treingewicht met 10% verminderen voor elke extra 1.000m.

N.B.: Niet alle auto's zijn geschikt of goedgekeurd om een trekhaak te plaatsen.Neem voor meer informatie contact op met een erkende dealer.

Zie ook:

Peugeot 308. Bagageafdekscherm (SW)
Oprollen Verwijder de geleiders van het scherm uit de rails op de achterstijlen. Laat het scherm los, het wordt automatisch opgerold. Verwijderen Houd uw linkerhand onder het bagag ...

Toyota Auris. Volg de correctieprocedures. (auto's met Smart entry-systeem en startknop en met een instrumentenpaneel met 3 meters)
Controleer, nadat de noodzakelijke handelingen uitgevoerd zijn om het probleem te verhelpen, of de waarschuwingslampjes uitgaan. Zoemer interieur Zoemer exterieur Waarschuwingslam ...

Modellen: