Ford Focus: Antislingerregeling aanhanger - Aanhangers 
trekken - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Antislingerregeling aanhanger

Ford Focus / Ford Focus - Instructieboekje / Aanhangers trekken / Antislingerregeling aanhanger

Als de aanhanger begint te slingeren, knippert de waarschuwingslamp voor de stabiliteitsregeling op het informatiedisplay. Het systeem bedient de remmen naar de afzonderlijke wielen en vermindert het motorkoppel om het voertuig stabieler te houden.

Breng de auto tot stilstand zodra dit veilig kan. Controleer het verticale gewicht op de trekkogel en de verdeling van de last op de aanhanger. Zie Inhouden en specificaties . Zie General Information.

N.B.: Deze functie voorkomt slingeren van de aanhanger niet, maar vermindert slingeren nadat het is begonnen.

N.B.: Deze functie voorkomt niet slingeren van alle aanhangers.

N.B.: In sommige gevallen (bij een te hoge voertuigsnelheid) kan het systeem meerdere malen worden ingeschakeld, waardoor de voertuigsnelheid geleidelijk afneemt.

Zie ook:

Peugeot 308. Automatische airconditioning met gescheiden regelin (Touchscreen)
Dit airconditioningssysteem werkt bij draaiende motor, maar de aanjager en bedieningsfuncties zijn ook beschikbaar bij aangezet contact. Het inschakelen van de airconditioning, de temperatuur van ...

Ford Focus. Actieve parkeerhulp - Automatische transmissie met 8 versnellingen
Het systeem assisteert bij het parkeren in en uit parkeerplekken. Parkeerplekken worden gedetecteerd door middel van sensoren. Het systeem stuurt, accelereert, remt en schakelt dan indien no ...

Modellen: