Ford Focus: Verkeersbordherkenning gebruiken - Herkenning verkeersbord maximumsnelheid - Rijhulpmiddelen - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Verkeersbordherkenning gebruiken

Snelheidswaarschuwing systeem instellen

U kunt de snelheidswaarschuwing van het systeem instellen om u te waarschuwen wanneer de rijsnelheid de door het systeem herkende snelheidslimiet overschrijdt met een bepaalde snelheidstolerantie.

Om de snelheidswaarschuwing van het systeem in of uit te schakelen of de instellingen voor de snelheidswaarschuwing aan te passen, gebruikt u de bedieningstoetsen voor het informatiedisplay op het stuurwiel om het volgende te selecteren:

Menu-item Handeling
Bestuurdersas. Druk op de menutoets.
Speed Sign Recognition Druk op de OK-toets.
Snelh.-waarsch. activeren Druk op de OK-toets.
Snelheidswaarschuwing Druk op de OK-toets.
Tolerantie Druk op de OK-toets.Druk de wisseltoets omhoog of omlaag om de gewenste snelheidsinstelling te kiezen.Druk op de OK-toets.

Weergave systeem verkeersbordherkenning

Wanneer het systeem een verkeersbord met maximumsnelheid detecteert, verschijnt de maximumsnelheid in het informatiedisplay.

N.B.: Als de auto over een navigatiesysteem beschikt, kunnen opgeslagen verkeersbordgegevens van invloed zijn op de aangegeven snelheidsgrenswaarde.

Zie ook:

Opel Astra. Automatisch vergrendelen
Automatisch vergrendelen na wegrijden Deze beveiligingsfunctie kan geconfigureerd worden om automatisch alle portieren, de bagageruimte en de tankdop te vergrendelen nadat u bent weggereden en e ...

Citroen C4. Algemene informatie met betrekking tot kinderzitjes
Hoewel CITROËN bij het ontwerp van uw auto veel aandacht heeft besteed aan veiligheidsvoorzieningen voor uw kinderen, is hun veiligheid natuurlijk ook afhankelijk van uzelf. Volg voor een optima ...

Modellen: