KIA Cee'd: Adaptive Front Lighting System
(AFLS) - Verlichting - Kenmerken van uw auto - KIA Cee'd - InstructieboekjeKIA Cee'd: Adaptive Front Lighting System (AFLS)

KIA Cee'd / KIA Cee'd - Instructieboekje / Kenmerken van uw auto / Verlichting / Adaptive Front Lighting System (AFLS)

(indien van toepassing)

Verlichting

Het Adaptive Front Lighting System maakt gebruik van de stuurhoek en de rijsnelheid om de koplampen verticaal en horizontaal te verstellen om uw gezichtsveld breed te houden.

Zet de schakelaar bij draaiende motor in de stand AUTO. Het Adaptive Front Lighting System werkt als de koplampen branden. Zet de schakelaar in een andere stand om het AFLS uit te schakelen. Nadat het AFLS uitgeschakeld is, worden de koplampen niet langer meer in horizontale richting versteld maar werkt de koplamphoogteregeling nog steeds.

Verlichting

Als het controlelampje AFLS brandt, werkt het AFLS niet goed.

Breng uw auto op een veilige plaats tot stilstand, zet de motor uit en start de motor weer. Als het controlelampje blijft branden, adviseren we u het systeem te laten controleren door een officiële Kiadealer.

Zie ook:

Peugeot 308. Elektrisch bedienbare ruiten
Links voor. Rechts voor. Rechts achter. Links achter. Blokkeerschakelaar elektrisch bedienbare ruiten achter. Door de knop voor het vergrendelen (op de sleutel of de afsta ...

Citroen C4. Bij het trekken van een aanhanger
Gewichtsverdeling Verdeel het gewicht in de caravan/ aanhanger gelijkmatig, plaats zware voorwerpen zo dicht mogelijk bij de as en houd u aan de toegestane kogeldruk. Door een geringere l ...

Modellen: