KIA Cee'd: Adaptive Front Lighting System
(AFLS) - Verlichting - Kenmerken van uw auto - KIA Cee'd - InstructieboekjeKIA Cee'd: Adaptive Front Lighting System (AFLS)

KIA Cee'd / KIA Cee'd - Instructieboekje / Kenmerken van uw auto / Verlichting / Adaptive Front Lighting System (AFLS)

(indien van toepassing)

Verlichting

Het Adaptive Front Lighting System maakt gebruik van de stuurhoek en de rijsnelheid om de koplampen verticaal en horizontaal te verstellen om uw gezichtsveld breed te houden.

Zet de schakelaar bij draaiende motor in de stand AUTO. Het Adaptive Front Lighting System werkt als de koplampen branden. Zet de schakelaar in een andere stand om het AFLS uit te schakelen. Nadat het AFLS uitgeschakeld is, worden de koplampen niet langer meer in horizontale richting versteld maar werkt de koplamphoogteregeling nog steeds.

Verlichting

Als het controlelampje AFLS brandt, werkt het AFLS niet goed.

Breng uw auto op een veilige plaats tot stilstand, zet de motor uit en start de motor weer. Als het controlelampje blijft branden, adviseren we u het systeem te laten controleren door een officiële Kiadealer.

Zie ook:

Peugeot 308. PEUGEOT i-Cockpit
Stel alvorens te gaan rijden en om optimaal te profiteren van de specifieke ergonomie van de PEUGEOT i-Cockpit uw zitpositie af in de volgende volgorde: de hoogte van de hoofdsteun, de hoe ...

Peugeot 308. Snelheidsregelaar "CRUISE"
Met behulp van de snelheidsregelaar kan de bestuurder met een constante ingestelde snelheid rijden zonder gas te hoeven geven. Het inschakelen van de snelheidsregelaar geschiedt handmatig: daarvoor ...

Modellen: