KIA Cee'd: Adaptive Front Lighting System
(AFLS) - Verlichting - Kenmerken van uw auto - KIA Cee'd - InstructieboekjeKIA Cee'd: Adaptive Front Lighting System (AFLS)

KIA Cee'd / KIA Cee'd - Instructieboekje / Kenmerken van uw auto / Verlichting / Adaptive Front Lighting System (AFLS)

(indien van toepassing)

Verlichting

Het Adaptive Front Lighting System maakt gebruik van de stuurhoek en de rijsnelheid om de koplampen verticaal en horizontaal te verstellen om uw gezichtsveld breed te houden.

Zet de schakelaar bij draaiende motor in de stand AUTO. Het Adaptive Front Lighting System werkt als de koplampen branden. Zet de schakelaar in een andere stand om het AFLS uit te schakelen. Nadat het AFLS uitgeschakeld is, worden de koplampen niet langer meer in horizontale richting versteld maar werkt de koplamphoogteregeling nog steeds.

Verlichting

Als het controlelampje AFLS brandt, werkt het AFLS niet goed.

Breng uw auto op een veilige plaats tot stilstand, zet de motor uit en start de motor weer. Als het controlelampje blijft branden, adviseren we u het systeem te laten controleren door een officiële Kiadealer.

Zie ook:

Toyota Auris. Gebruik van het audiosysteem
Optimaal gebruikmaken van het audiosysteem De geluidskwaliteit (hoge tonen/bas) en balans kunnen worden afgesteld. Geeft de huidige functie weer Wijzigt de volgende instellingen - Geluidskw ...

Ford Focus. Grootlicht koplamp
Verwijder de koplamp. Zie Een koplamp verwijderen. Draai de afdekking linksom en verwijder deze. Maak de gloeilamphouder los. N.B.: Druk de klem in. Verwijder de gloeil ...

Modellen: