KIA Cee'd: Band met een kleine hoogte-
/breedteverhouding - Banden en wielen - Onderhoud - KIA Cee'd - InstructieboekjeKIA Cee'd: Band met een kleine hoogte- /breedteverhouding

KIA Cee'd / KIA Cee'd - Instructieboekje / Onderhoud / Banden en wielen / Band met een kleine hoogte- /breedteverhouding

(indien van toepassing)

Er zijn banden toegepast met een kleine hoogte-/breedteverhouding, kleiner dan 50, voor een sportieve uitstraling.

Omdat banden met een kleine hoogte-/breedteverhouding zijn geoptimaliseerd voor handling en remmen, kan het rijcomfort afnemen en is het geluidsniveau hoger dan bij normale banden.

OPMERKING Omdat de wang van een band met een kleine hoogte- /breedteverhouding korter is dan normaal, raken de band en het wiel sneller beschadigd.

Volg daarom onderstaande aanwijzingen op.

  • Rijd op een slecht wegdek of in het terrein voorzichtig, omdat anders de banden en wielen beschadigd kunnen raken. Controleer na het rijden de banden en wielen.
  • Rijd langzaam over putdeksels, drempels en stoepranden, om te voorkomen dat de banden en wielen beschadigd raken.
  • Als de band hard met iets in aanraking is gekomen, adviseren we u de staat van de band te controleren of contact op te nemen met een officiële Kia-dealer.
  • Controleer de staat van de band en de bandenspanning elke 3.000 km, om schade aan de band te voorkomen.

 

OPMERKING
  • Het is niet gemakkelijk om schade aan een band met het blote oog te zien. Als er ook maar de kleinste aanwijzing is voor schade aan de band, ook al is die niet met het blote oog waar te nemen, laat de band dan controleren of vervangen.

    Anders kan de band lek raken.

  • Als de band beschadigd raakt door rijden op een slecht wegdek, in het terrein of over een putdeksel, drempel of stoeprand, valt deze schade niet onder de garantie.
  • U kunt informatie over de band vinden op de wang van de band.
Zie ook:

Peugeot 308. Ontwasemen - Ontdooien voorruit en zijruiten
Deze opdruk op het bedieningspaneel geeft aan in welke stand de knoppen moeten staan om de voorruit en de zijruiten snel te ontwasemen of te ontdooien. Met handbediende airconditioning Z ...

KIA Cee'd. Mediamodus
Overschakelen naar de mediamodus Als u op de toets kdrukt, gaat u naar een andere modus in de volgorde CD USB (iPod) AUX Mijn muziek BT Audio. Als u [Pop-up Mode]/[Mode Pop-up] inscha ...

Modellen: