KIA Cee'd: Bediening verlichting - Verlichting - Kenmerken van uw auto - KIA Cee'd - InstructieboekjeKIA Cee'd: Bediening verlichting

Verlichting

De lichtschakelaar heeft een stand voor het dimlicht en het parkeerlicht.

Draai, om de verlichting te bedienen, de knop op het uiteinde van de combischakelaar naar een van de volgende standen:

  1. Stand UIT
  2. Stand parkeerlicht
  3. Stand dimlicht
  4. Stand automatische verlichting (indien van toepassing)

Verlichting

Stand parkeerlicht ( )

Als de lichtschakelaar in de stand parkeerlicht staat, branden de achterlichten, het parkeerlicht, de kentekenplaatverlichting en de dashboardverlichting.

Verlichting

Stand dimlicht ( )

Als de lichtschakelaar in de stand dimlicht staat, branden de koplampen, de achterlichten, het parkeerlicht, de kentekenplaatverlichting en de dashboardverlichting.

AANWIJZING Om de verlichting in te kunnen schakelen moet het contact in stand ON staan.

Verlichting

Stand automatisch/AFLS (indien van toepassing)

Als de lichtschakelaar in stand AUTO staat, worden de achterlichten en koplampen automatisch in- of uitgeschakeld, afhankelijk van hoe donker het buiten is.

Als uw auto is uitgerust met adaptieve verlichting voor (AFLS), werkt dit systeem ook als de schakelaar voor de koplampen in de stand Auto staan.

OPMERKING
  • Bedek de sensor (1) op het dashboard nooit, zodat een optimale werking van de automatische verlichting gegarandeerd blijft.
  • Reinig de sensor niet met een ruitenreiniger. Deze laat een dunne laag achter op de sensor, waardoor deze niet meer goed werkt.
  • Als de voorruit van uw auto getint glas heeft of is voorzien van een coating, functioneert de automatische verlichting mogelijk niet goed.
Zie ook:

KIA Cee'd. Ruitensproeier voorruit
(indien van toepassing) Trek de hendel naar voren om de ruitensproeier in te schakelen. Als de ruitenwisser in stand O (OFF) staat, zal deze 1-3 wisslagen maken. Gebruik deze functie om de ...

KIA Cee'd. Als u gaat rijden met een aanhanger
Let op de volgende punten als u gaat rijden met een aanhanger: Overweeg de aanschaf van stabilisatorkoppeling. Raadpleeg de leverancier van de trekhaak voor meer informatie. Trek tijdens de i ...

Modellen: