KIA Cee'd: Welcome-systeem - Kenmerken van uw auto - KIA Cee'd - InstructieboekjeKIA Cee'd: Welcome-systeem

Welkomstfunctie koplampen

Als de koplampen aan zijn (lichtschakelaar in stand koplampen of AUTO) en alle portieren (en de achterklep) gesloten en vergrendeld worden, zullen de koplampen, parkeerlichten en achterlichten gedurende 15 seconden branden als aan een van de onderstaande voorwaarden voldaan wordt.

Als u nu op de vergrendeltoets van de afstandsbediening of Smart Key drukt, dooft de verlichting direct.

Interieurverlichting

Als de schakelaar voor de interieurverlichting in de stand DOOR staat en alle portieren (en de achterklep) gesloten en vergrendeld worden, zal de interieurverlichting in de volgende gevallen gedurende 30 seconden branden.

Als u op dit moment op de vergrendelknop voor de portieren drukt, wordt de verlichting direct uitgeschakeld.

Instapverlichting (indien van toepassing)

Wanneer alle portieren zijn gesloten en vergrendeld, gaat de instapverlichting gedurende 15 seconden branden wanneer het onderstaande wordt gedaan.

Als u op dat moment op de vergrendelknop voor de portieren drukt, wordt de verlichting direct uitgeschakeld.

Zie ook:

Peugeot 308. "Keyless entry and start"
Systeem waarmee de auto ontgrendeld (geopend), vergrendeld (gesloten) en gestart kan worden zonder dat u de elektronische sleutel tevoorschijn hoeft te halen. De centrale vergrendeling ...

Opel Astra. Rijverlichting
Lichtschakelaar Lichtschakelaar draaien: : automatische verlichting schakelt automatisch tussen dagrijlicht en koplamp : zijmarkeringslichten : dimlicht of grootlicht Wanneer u h ...

Modellen: