Opel Astra: Indicatie afstand tot voorligger - Bestuurdersondersteuningssystemen - Rijden en bediening - Opel Astra - InstructieboekjeOpel Astra: Indicatie afstand tot voorligger

De indicatie afstand tot voorligger toont de afstand tot een bewegende voorligger. De frontcamera in de voorruit wordt gebruikt voor het detecteren van de afstand van een voertuig dat direct voorop in de baan van de auto rijdt. Hij is actief bij snelheden boven 40 km/u.

Als er een voorligger wordt gedetecteerd, wordt de afstand in seconden weergegeven op een pagina in het Driver Information Centre.

Kies op een Midlevel-display Info menu Rijden en bediening via MENU op de richtingaanwijzer en draai het stelwiel naar de pagina met de Indicatie afstand tot voorligger.

Rijden en bediening

Selecteer in het Uplevel-display het menu Info met de stuurwieltoetsen en druk op Rijden en bediening om de Indicatie afstand tot voorligger te selecteren.

De minimale aangegeven afstand is 0,5 seconde.

Als er geen voorligger is of als de voorligger buiten bereik is, worden er twee streepjes getoond: -.- sec.

Rijden en bediening

Als de adaptieve cruise control actief is, geeft deze pagina de instelling van de waarschuwingsgevoeligheid in plaats van de ingestelde afstand tot de voorligger weer.

Zie ook:

Toyota Auris. Afspelen van bestanden op een iPod
Door een iPod aan te sluiten, kunt u genieten van muziek uit de luidsprekers van de auto. Druk op de toets MODE totdat "iPod" wordt weergegeven. Bedieningspaneel Weergave tekst Weergave o ...

Ford Focus. Elektrisch bedienbare achterklep
WAARSCHUWING Het is heel gevaarlijk om in de bagageruimte of laadbak van een auto mee te rijden. Bij een aanrijding is het risico op ernstige verwondingen of overlijden groter voor personen ...

Modellen: