Opel Astra: Indicatie afstand tot voorligger - Bestuurdersondersteuningssystemen - Rijden en bediening - Opel Astra - InstructieboekjeOpel Astra: Indicatie afstand tot voorligger

De indicatie afstand tot voorligger toont de afstand tot een bewegende voorligger. De frontcamera in de voorruit wordt gebruikt voor het detecteren van de afstand van een voertuig dat direct voorop in de baan van de auto rijdt. Hij is actief bij snelheden boven 40 km/u.

Als er een voorligger wordt gedetecteerd, wordt de afstand in seconden weergegeven op een pagina in het Driver Information Centre.

Kies op een Midlevel-display Info menu Rijden en bediening via MENU op de richtingaanwijzer en draai het stelwiel naar de pagina met de Indicatie afstand tot voorligger.

Rijden en bediening

Selecteer in het Uplevel-display het menu Info met de stuurwieltoetsen en druk op Rijden en bediening om de Indicatie afstand tot voorligger te selecteren.

De minimale aangegeven afstand is 0,5 seconde.

Als er geen voorligger is of als de voorligger buiten bereik is, worden er twee streepjes getoond: -.- sec.

Rijden en bediening

Als de adaptieve cruise control actief is, geeft deze pagina de instelling van de waarschuwingsgevoeligheid in plaats van de ingestelde afstand tot de voorligger weer.

Zie ook:

Ford Focus. Het voertuig verbinden met een mobiel netwerk
Over de modem - Auto's zonder: SYNC Via de modem kunt u uw auto verbinden met het internet, voor gebruik onderweg. Als u de modem inschakelt via de FordPass-app, krijgt u toegang tot de ...

Opel Astra. Rijregelsystemen
Traction Control De Traction Control (TC) is een onderdeel van de elektronische stabiliteitsregeling (ESC). TC verhoogt zo nodig de stabiliteit, ongeacht het type wegdek of de grip van de ba ...

Modellen: