Opel Astra: Verwarming - Voorstoelen - Stoelen, veiligheidssystemen - Opel Astra - InstructieboekjeOpel Astra: Verwarming

Stoelen, veiligheidssystemen

Afhankelijk van de gewenste verwarming, Stoelen, veiligheidssystemen van de desbetreffende stoel een of meerdere malen indrukken.

Het controlelampje in de toets geeft de status aan.

Langdurig gebruik van de hoogste instelling wordt afgeraden voor personen met een gevoelige huid.

De stoelverwarming wordt automatisch na 30 minuten automatisch van het hoogste op het medium niveau teruggezet.

De stoelverwarming werkt bij een draaiende motor en tijdens een Autostop.

Automatische stoelverwarming

Afhankelijk van de apparatuur, kunt u de automatische stoelverwarming in het menu met persoonlijke instellingen in het Info-Display inschakelen.

Als deze optie is ingeschakeld, worden de stoelen automatisch verwarmd wanneer de motor wordt gestart. De activering is gebaseerd op verschillende parameters, zoals de temperatuur in het interieur, de intensiteit en stand van de zon, en de temperatuurinstelling van de elektronische klimaatregeling voor de bestuurders- en passagierszijde.

Naarmate het interieur opwarmt, wordt het verwarmingsniveau automatisch verlaagd tot de verwarming uiteindelijk wordt uitgeschakeld. Het verwarmingsniveau tijdens de automatische werking wordt door de controlelampjes voor de stoelverwarming aangegeven.

Als de passagiersstoel niet bezet is, schakelt de automatische stoelverwarming de verwarming voor die stoel niet in.

U kunt de stoelverwarmingstoetsen op ieder willekeurig moment indrukken om de automatische stoelverwarming voor de betreffende stoel uit te schakelen en de stoelverwarming handmatig te bedienen.

Ventilatie

Stoelen, veiligheidssystemen

Afhankelijk van de gewenste ventilatie, Stoelen, veiligheidssystemen van de desbetreffende stoel een of meerdere malen indrukken.

Het controlelampje in de toets geeft de status aan.

Geventileerde stoelen werken bij een draaiende motor en tijdens een Autostop.

Massage

Stoelen, veiligheidssystemen

Druk op Stoelen, veiligheidssystemen om de rugmassagefunctie in te schakelen.

Druk nogmaals op Stoelen, veiligheidssystemen om de functie uit te schakelen.

Na tien minuten wordt de massagefunctie automatisch uitgeschakeld.

Zie ook:

Toyota Auris. Voorzorgsmaatregelen bij zelf uit te voeren onderhoud
Als u controles en onderhoudswerkzaamheden uitvoert, dient u dit precies te doen zoals in dit hoofdstuk wordt beschreven. Onderwerp Benodigdheden Toestand accu Warm wa ...

Peugeot 308. Achterbank (Berline)
U kunt de rugleuning van de achterbank in twee delen (1/3 - 2/3) neerklappen om de bagageruimte te vergroten. De zitting bestaat uit één deel en kan niet opgeklapt worden. Neerklappen van de ru ...

Modellen: