Peugeot 308: Hill Start Assist - Rijden - Peugeot 308 - InstructieboekjePeugeot 308: Hill Start Assist

Dit systeem houdt bij het wegrijden op een helling uw auto ongeveer 2 seconden op zijn plaats. In die tijd kunt u uw voet van het rempedaal naar het gaspedaal verplaatsen.

Het systeem is alleen actief:

De Hill Start Assist kan niet worden uitgeschakeld.

Verlaat de auto niet in de korte periode dat u de Hill Start Assist gebruikt.

Als u de auto moet verlaten terwijl de motor draait, trek de parkeerrem dan handmatig aan en controleer of het verklikkerlampje van de parkeerrem op het instrumentenpaneel permanent brandt.

Hill Start Assist

Als de auto bergopwaarts stilstaat, wordt deze even op zijn plaats gehouden wanneer u het rempedaal loslaat.

Bij een auto met een handgeschakelde versnellingsbak: als de eerste versnelling is ingeschakeld of als de versnellingsbak in de neutraalstand staat.

Bij een auto met een automatische transmissie: als de stand D of M is geselecteerd.

Hill Start Assist

Als de auto bergafwaarts stilstaat en de achteruitversnelling ingeschakeld is, wordt de auto even op zijn plaats gehouden wanneer u het rempedaal loslaat.

Storing

Bij een storing in de Hill Start Assist gaat dit verklikkerlampje branden en wordt een melding weergegeven. Raadpleeg het PEUGEOTnetwerk of een gekwalificeerde werkplaats om het systeem te laten controleren.

Zie ook:

Citroen C4. Buitenspiegels
De verstelbare buitenspiegels zorgen voor het benodigde zicht naar achteren bij een inhaalmanoeuvre of het parkeren van de auto. De buitenspiegels kunnen ook worden ingeklapt voor het parkeren ...

KIA Cee'd. Tankdopklep
Openen van de tankdopklep 1.Druk rechts op het midden van de klep wanneer alle portieren zijn ontgrendeld om de klep te openen. AANWIJZING De klep kan alleen worden geopend en gesloten wannee ...

Modellen: