Peugeot 308: Verwarming en ventilatie - Ergonomie en comfort - Peugeot 308 - InstructieboekjePeugeot 308: Verwarming en ventilatie

Luchttoevoer

De lucht in het interieur wordt gefilterd en wordt van buitenaf toegevoerd via het luchtrooster onder de voorruit, of in het interieur gerecirculeerd.

Bedieningspaneel

De lucht kan afhankelijk van de instellingen van de bestuurder, voorpassagier of achterpassagiers (afhankelijk van het uitrustingsniveau) via verschillende circuits worden toegevoerd.

Stel de temperatuurregeling in: de lucht van de verschillende circuits wordt gemengd om het gewenste comfortniveau te bereiken.

Stel de luchtverdeling in met de desbetreffende (combinatie van) toetsen: de lucht wordt via de gewenste uitstroomopeningen verdeeld.

Stel de luchtopbrengst in: de aanjagersnelheid wordt verhoogd of verlaagd.

Afhankelijk van de uitvoering van uw auto kan de verwarming en ventilatie worden bediend via het menu "Airconditioning" van het touchscreen of via het bedieningspaneel van de middenconsole.

Verwarming en ventilatie

Luchtverdeling

  1. Uitstroomopeningen voor het ontdooien of ontwasemen van de voorruit.
  2. Uitstroomopeningen voor het ontdooien of ontwasemen van de zijruiten.
  3. Afsluitbare en verstelbare zijventilatieroosters.
  4. Afsluitbare en verstelbare middelste ventilatieroosters.
  5. Uitstroomopeningen beenruimte voorpassagiers.
  6. Uitstroomopeningen beenruimte achterpassagiers.
Zie ook:

Ford Focus. Brandstofkwaliteit - Diesel
WAARSCHUWING Meng diesel niet met benzine, gasohol of alcohol. Dit kan een explosie veroorzaken.Gebruik diesel die voldoet aan de specificatie EN 590, of de betreffende nationale specificat ...

Citroen C4. Airbags vóór
De airbags vóór beschermen de bestuurder en voorpassagier bij een ernstige frontale aanrijding, om de kans op hoofd- en borstletsel te verkleinen. De bestuurdersairbag is geïntegreerd in het ...

Modellen: