Peugeot 308: Verwarming en ventilatie - Ergonomie en comfort - Peugeot 308 - InstructieboekjePeugeot 308: Verwarming en ventilatie

Luchttoevoer

De lucht in het interieur wordt gefilterd en wordt van buitenaf toegevoerd via het luchtrooster onder de voorruit, of in het interieur gerecirculeerd.

Bedieningspaneel

De lucht kan afhankelijk van de instellingen van de bestuurder, voorpassagier of achterpassagiers (afhankelijk van het uitrustingsniveau) via verschillende circuits worden toegevoerd.

Stel de temperatuurregeling in: de lucht van de verschillende circuits wordt gemengd om het gewenste comfortniveau te bereiken.

Stel de luchtverdeling in met de desbetreffende (combinatie van) toetsen: de lucht wordt via de gewenste uitstroomopeningen verdeeld.

Stel de luchtopbrengst in: de aanjagersnelheid wordt verhoogd of verlaagd.

Afhankelijk van de uitvoering van uw auto kan de verwarming en ventilatie worden bediend via het menu "Airconditioning" van het touchscreen of via het bedieningspaneel van de middenconsole.

Verwarming en ventilatie

Luchtverdeling

  1. Uitstroomopeningen voor het ontdooien of ontwasemen van de voorruit.
  2. Uitstroomopeningen voor het ontdooien of ontwasemen van de zijruiten.
  3. Afsluitbare en verstelbare zijventilatieroosters.
  4. Afsluitbare en verstelbare middelste ventilatieroosters.
  5. Uitstroomopeningen beenruimte voorpassagiers.
  6. Uitstroomopeningen beenruimte achterpassagiers.
Zie ook:

Peugeot 308. Diefstalbeveiliging
Elektronische startbeveiliging In de sleutels is een chip aangebracht die over een geheime code beschikt. Om te kunnen starten, moet bij het aanzetten van het contact de code van de sleutel worde ...

Ford Focus. Vloermatten
WAARSCHUWING Gebruik een vloermat die is ontworpen voor de beenruimte van uw voertuig en de pedalen niet hindert. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot verlies van controle ...

Modellen: