Peugeot 308: Verwarming en ventilatie - Ergonomie en comfort - Peugeot 308 - InstructieboekjePeugeot 308: Verwarming en ventilatie

Luchttoevoer

De lucht in het interieur wordt gefilterd en wordt van buitenaf toegevoerd via het luchtrooster onder de voorruit, of in het interieur gerecirculeerd.

Bedieningspaneel

De lucht kan afhankelijk van de instellingen van de bestuurder, voorpassagier of achterpassagiers (afhankelijk van het uitrustingsniveau) via verschillende circuits worden toegevoerd.

Stel de temperatuurregeling in: de lucht van de verschillende circuits wordt gemengd om het gewenste comfortniveau te bereiken.

Stel de luchtverdeling in met de desbetreffende (combinatie van) toetsen: de lucht wordt via de gewenste uitstroomopeningen verdeeld.

Stel de luchtopbrengst in: de aanjagersnelheid wordt verhoogd of verlaagd.

Afhankelijk van de uitvoering van uw auto kan de verwarming en ventilatie worden bediend via het menu "Airconditioning" van het touchscreen of via het bedieningspaneel van de middenconsole.

Verwarming en ventilatie

Luchtverdeling

  1. Uitstroomopeningen voor het ontdooien of ontwasemen van de voorruit.
  2. Uitstroomopeningen voor het ontdooien of ontwasemen van de zijruiten.
  3. Afsluitbare en verstelbare zijventilatieroosters.
  4. Afsluitbare en verstelbare middelste ventilatieroosters.
  5. Uitstroomopeningen beenruimte voorpassagiers.
  6. Uitstroomopeningen beenruimte achterpassagiers.
Zie ook:

Ford Focus. Koplamphoogte afstellen
Ga als volgt te werk om het niveau van de koplampen af te stellen: Druk knop in om te ontgrendelen. Draai de bediening op basis van de lading van uw auto om te voorkomen dat u ander ...

Toyota Auris. Reisinformatie/Afstand tot de motorolie moet worden ververst
Wijzigen van de weergave Druk om het weergegeven onderwerp te wijzigen op de toets TRIP. Het onderwerp verandert iedere keer dat op de knop of toets wordt gedrukt. Onderwerpen die worden ...

Modellen: