Toyota Auris: Wanneer u zonder brandstof komt te staan
en de motor afslaat (alleen 1ND-TV motor) - Stappen die genomen
moeten worden in
noodgevallen - Bij problemen - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Wanneer u zonder brandstof komt te staan en de motor afslaat (alleen 1ND-TV motor)

Toyota Auris / Toyota Auris - Instructieboekje / Bij problemen / Stappen die genomen moeten worden in noodgevallen / Wanneer u zonder brandstof komt te staan en de motor afslaat (alleen 1ND-TV motor)

Als u zonder brandstof komt te staan en de motor afslaat:

1. Vul de brandstoftank van uw auto.

2. Bedien om het brandstofsysteem te ontluchten de ontluchtingspomp totdat u meer weerstand voelt.

Stappen die genomen moeten worden in noodgevallen

3. Start de motor.

Als de motor niet aanslaat nadat de bovenstaande stappen zijn uitgevoerd, wacht dan 10 seconden en voer stap 2 en 3 vervolgens opnieuw uit. Raadpleeg een erkende Toyota-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige als de motor nog steeds niet gestart kan worden.

Trap nadat de motor is aangeslagen het gaspedaal iets in tot de motor soepel ronddraait.

OPMERKING

■Als de motor opnieuw gestart wordt

Zie ook:

Ford Focus. Motorblokverwarming
WAARSCHUWING Het niet opvolgen van de instructies bij de motorblokverwarming kan leiden tot eigendomsschade of ernstig letsel.Gebruik de verwarming niet in combinatie met ongeaarde elektris ...

Peugeot 308. Reparatiemethode
1. Afdichting van het lek Zet het contact af. Zet de schakelaar A in de stand "Reparatie". Controleer of de schakelaar B in de stand "O" staat. Verwijder het voorwerp dat d ...

Modellen: