Citroen C4: Additief AdBlue® en SCR-systeem (BlueHDi-dieselmotor) - Praktische informatie - Citroen C4 - InstructieboekjeCitroen C4: Additief AdBlue® en SCR-systeem (BlueHDi-dieselmotor)

Citroen C4 / Citroen C4 - Instructieboekje / Praktische informatie / Additief AdBlue® en SCR-systeem (BlueHDi-dieselmotor)

Om het milieu zo min mogelijk te belasten en om aan de nieuwe Euro 6-norm te voldoen, heeft CITROËN ervoor gekozen zijn auto's met dieselmotor te voorzien van een systeem waarbij het roetfilter (FAP) wordt gecombineerd met een SCR-systeem (Selective Catalytic Reduction) voor de behandeling van de uitlaatgassen zonder dat de prestaties veranderen of het brandstofverbruik toeneemt.

Zie ook:

Peugeot 308. Koelvloeistoftemperatuurmeter
Als bij draaiende motor de wijzer zich bevindt in: zone A, is de temperatuur in orde, zone B, is de temperatuur te hoog. Het waarschuwingslampje maximumtemperatuur en het waarschuwingslam ...

Peugeot 308. Handmatig verstelbare voorstoelen
Uit veiligheidsoverwegingen mogen de stoelen uitsluitend bij stilstaande auto worden versteld. Verstelling in lengterichting Til de beugel op en schuif de stoel in de gewenste stand. Hoo ...

Modellen: