Citroen C4: Additief AdBlue® en SCR-systeem (BlueHDi-dieselmotor) - Praktische informatie - Citroen C4 - InstructieboekjeCitroen C4: Additief AdBlue® en SCR-systeem (BlueHDi-dieselmotor)

Citroen C4 / Citroen C4 - Instructieboekje / Praktische informatie / Additief AdBlue® en SCR-systeem (BlueHDi-dieselmotor)

Om het milieu zo min mogelijk te belasten en om aan de nieuwe Euro 6-norm te voldoen, heeft CITROËN ervoor gekozen zijn auto's met dieselmotor te voorzien van een systeem waarbij het roetfilter (FAP) wordt gecombineerd met een SCR-systeem (Selective Catalytic Reduction) voor de behandeling van de uitlaatgassen zonder dat de prestaties veranderen of het brandstofverbruik toeneemt.

Zie ook:

Toyota Auris. Veiligheidsinformatie voor kinderen
Neem de volgende voorzorgsmaatregelen in acht als er kinderen in de auto aanwezig zijn. Gebruik een passend baby- of kinderzitje tot het kind groot genoeg is om de veiligheidsgordel van de auto o ...

KIA Cee'd. Setup
Scherminstellingen Druk op de toets Selecteer [Display] (weergave) met de knop TUNE of de toets Selecteer het menu met de knop TUNE. Pop-upmodus [Mode Pop up] verandert . Selectiemodus ...

Modellen: