Citroen C4: Additief AdBlue® en SCR-systeem (BlueHDi-dieselmotor) - Praktische informatie - Citroen C4 - InstructieboekjeCitroen C4: Additief AdBlue® en SCR-systeem (BlueHDi-dieselmotor)

Citroen C4 / Citroen C4 - Instructieboekje / Praktische informatie / Additief AdBlue® en SCR-systeem (BlueHDi-dieselmotor)

Om het milieu zo min mogelijk te belasten en om aan de nieuwe Euro 6-norm te voldoen, heeft CITROËN ervoor gekozen zijn auto's met dieselmotor te voorzien van een systeem waarbij het roetfilter (FAP) wordt gecombineerd met een SCR-systeem (Selective Catalytic Reduction) voor de behandeling van de uitlaatgassen zonder dat de prestaties veranderen of het brandstofverbruik toeneemt.

Zie ook:

Opel Astra. Sleutels, sloten
Sleutels Voorzichtig Bevestig geen zware of massieve voorwerpen aan de contactsleutel. Reservesleutels Het sleutelnummer staat vermeld op een verwijderbaar label. Bij het bestellen van r ...

Toyota Auris. Gebruik van de automatische modus
1. Druk op . De ontvochtigingsfunctie wordt ingeschakeld. De uitstroomopeningen waaruit de lucht komt en de aanjagersnelheid worden automatisch geregeld op basis van de gekozen temperatuur. 2. W ...

Modellen: