Citroen C4: Automatische werking - Automatische airconditioning met gescheiden regeling - Ergonomie en comfort - Citroen C4 - InstructieboekjeCitroen C4: Automatische werking

Automatische werking

1. Automatisch programma "comfort

Wij raden aan om een van de drie AUTO-standen te gebruiken: het systeem zorgt voor een aangenaam klimaat in de auto op basis van de door u ingestelde waarde.

In alle drie de standen regelt het systeem zelf de luchttoevoer om zo snel mogelijk het door u gewenste klimaat te verkrijgen.

Het systeem kan in alle jaargetijden effectief gebruikt worden, mits de ruiten zijn gesloten.

Druk herhaaldelijk op de toets "AUTO".

Om bij koud weer en een koude motor te voorkomen dat er koude wind in uw gezicht geblazen wordt, wordt de aanjagersnelheid in dergelijke situaties geleidelijk verhoogd tot het gewenste niveau is bereikt.

Als de temperatuur in de auto bij het instappen veel lager of hoger is dan de ingestelde waarde, heeft het geen zin om voor het gewenste comfort de ingestelde waarde te wijzigen. Het systeem compenseert automatisch en zo snel mogelijk het temperatuurverschil.

2. Regeling bestuurderszijde

3. Regeling passagierszijde

De bestuurder en de voorpassagier kunnen de temperatuur afzonderlijk naar wens instellen.

De op het display weergegeven waarde heeft betrekking op een bepaald comfortniveau en niet op de werkelijke temperatuur in graden Celsius of Fahrenheit.

Draai de knop 2 of 3 naar links of naar rechts om deze waarde te verlagen of te verhogen.

Voor een optimaal comfort wordt de waarde 21 aanbevolen. Niettemin is afhankelijk van uw wensen een afstelling tussen 18 en 24 gebruikelijk.

Voor een optimaal comfort is het raadzaam dat het verschil in instelling links en rechts niet meer dan 3 bedraagt.

4. Automatisch programma "zicht"

Raadpleeg voor meer informatie over het automatische programma "Zicht" het desbetreffende gedeelte in de rubriek "Voorruitontwaseming - Ontdooien".

Bij auto's met een Stop & Startsysteem geldt dat zolang de voorruitontwaseming in werking is, de STOP-functie niet beschikbaar is.
Zie ook:

Peugeot 308. Allesdragers monteren
Monteer de allesdragers uitsluitend op de vier verankeringspunten op de dakrand. Deze punten zijn niet zichtbaar als de portieren zijn gesloten. Gebruik door PEUGEOT goedgekeurde accessoir ...

Ford Focus. Het systeem bijwerken met een USB-station
Een update downloaden Ga naar de SYNC-updatepagina op de lokale website van Ford. Download de update. N.B.: De website meldt u wanneer een update beschikbaar is. Sluit een USB-statio ...

Modellen: