Ford Focus: Brandstofafsluiter - Wat te doen 
bij pech - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Brandstofafsluiter

WAARSCHUWING

Laat het brandstofsysteem controleren wanneer uw auto bij een aanrijding betrokken is geweest. Als u deze instructie negeert, kan dat brand, verwondingen of de dood tot gevolg hebben.

Uw auto omvat een uitschakelfunctie van de brandstofpomp, die de stroom van brandstof naar de motor stopzet bij een gemiddelde tot ernstige botsing.Niet elke botsing zal leiden tot een uitschakeling.

Als uw auto wordt uitgeschakeld na een botsing, kunt u de auto opnieuw starten. Voor auto's met systeem met sleutel:

Voor auto's met een drukknopstartsysteem:N.B.: Wanneer u uw auto opnieuw probeert te starten nadat de brandstof is uitgeschakeld, controleert de auto dat diverse systemen veilig opnieuw gestart kunnen worden.Wanneer uw auto bepaalt dat de systemen veilig zijn, wordt toegestaan dat u de auto opnieuw start.

N.B.: Neem contact op met een officiële dealer als uw auto niet opnieuw start na de derde poging.

Zie ook:

Peugeot 308. Trekken van een aanhanger
Uw auto is hoofdzakelijk bedoeld voor het vervoer van personen en bagage, maar is tevens geschikt voor het trekken van een aanhanger. Wij raden u aan gebruik te maken van een speciaal do ...

Ford Focus. Wiel aanbrengen
WAARSCHUWINGVerwijder bij het aanbrengen van een wiel altijd alle corrosie, vuil of vreemde voorwerpen op het pasvlak van het wiel en het vlak van de wielnaaf, remtrommel of remschijf dat he ...

Modellen: