Ford Focus: Brandstofafsluiter - Wat te doen 
bij pech - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Brandstofafsluiter

WAARSCHUWING

Laat het brandstofsysteem controleren wanneer uw auto bij een aanrijding betrokken is geweest. Als u deze instructie negeert, kan dat brand, verwondingen of de dood tot gevolg hebben.

Uw auto omvat een uitschakelfunctie van de brandstofpomp, die de stroom van brandstof naar de motor stopzet bij een gemiddelde tot ernstige botsing.Niet elke botsing zal leiden tot een uitschakeling.

Als uw auto wordt uitgeschakeld na een botsing, kunt u de auto opnieuw starten. Voor auto's met systeem met sleutel:

Voor auto's met een drukknopstartsysteem:N.B.: Wanneer u uw auto opnieuw probeert te starten nadat de brandstof is uitgeschakeld, controleert de auto dat diverse systemen veilig opnieuw gestart kunnen worden.Wanneer uw auto bepaalt dat de systemen veilig zijn, wordt toegestaan dat u de auto opnieuw start.

N.B.: Neem contact op met een officiële dealer als uw auto niet opnieuw start na de derde poging.

Zie ook:

Citroen C4. Een lamp vervangen
De koplampunits zijn voorzien van glas van polycarbonaat met een speciale vernislaag: reinig de koplampen nooit met een droge of schurende doek en gebruik geen oplosmiddele ...

Citroen C4. Allesdragers monteren
Uit veiligheidsoverwegingen en om te voorkomen dat het dak beschadigd raakt, moet u voor uw auto goedgekeurde allesdragers gebruiken. Bevestig bij de montage van de allesdragers deze uitsluiten ...

Modellen: