Ford Focus: Brandstofafsluiter - Wat te doen 
bij pech - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Brandstofafsluiter

WAARSCHUWING

Laat het brandstofsysteem controleren wanneer uw auto bij een aanrijding betrokken is geweest. Als u deze instructie negeert, kan dat brand, verwondingen of de dood tot gevolg hebben.

Uw auto omvat een uitschakelfunctie van de brandstofpomp, die de stroom van brandstof naar de motor stopzet bij een gemiddelde tot ernstige botsing.Niet elke botsing zal leiden tot een uitschakeling.

Als uw auto wordt uitgeschakeld na een botsing, kunt u de auto opnieuw starten. Voor auto's met systeem met sleutel:

Voor auto's met een drukknopstartsysteem:N.B.: Wanneer u uw auto opnieuw probeert te starten nadat de brandstof is uitgeschakeld, controleert de auto dat diverse systemen veilig opnieuw gestart kunnen worden.Wanneer uw auto bepaalt dat de systemen veilig zijn, wordt toegestaan dat u de auto opnieuw start.

N.B.: Neem contact op met een officiële dealer als uw auto niet opnieuw start na de derde poging.

Zie ook:

Citroen C4. Ontgrendelen van de auto
Sleutel uitklappen Druk op dit knopje om de sleutel uit te klappen. Volledig ontgrendelen met de afstandsbediening Druk op het ontgrendelknopje (open hangslot) om de auto volledig te on ...

Ford Focus. Overzicht motorruimte - 1.0L EcoBoost, rechts stuur
Expansiereservoir. Zie Motorkoelvloeistof controleren. Remvloeistofreservoir. Zie Remvloeistof controleren. Oliepeilstaaf. Zie Oliepei ...

Modellen: