Ford Focus: Portieren dubbel vergrendelen - Vergrendelen en ontgrendelen - Portieren en 
sloten - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Portieren dubbel vergrendelen

WAARSCHUWING

Gebruik de dubbele vergrendeling niet wanneer personen of dieren zich in de auto bevinden. De portieren kunnen niet van binnenuit worden ontgrendeld of geopend als de dubbele vergrendeling is ingeschakeld.

Dubbele vergrendeling is een voorziening tegen diefstal die voorkomt dat personen de portieren van binnenuit kunnen ontgrendelen.U kunt de portieren alleen dubbel vergrendelen als alle portieren dicht zijn.

Druk de toets tweemaal binnen drie seconden in.De richtingaanwijzers knipperen drie keer kort om te bevestigen dat uw auto dubbel is vergrendeld.

Fout bij sluiten

Dit waarschuwt u dat uw auto niet is vergrendeld.

Auto's met diefstalalarm

Wanneer u één keer op de vergrendelknop drukt, knipperen de richtingaanwijzers niet als:

Wanneer u binnen drie seconden opnieuw op de vergrendelknop op de afstandsbediening drukt en een portier is geopend, klinkt de claxon.Uw auto wordt vergrendeld en de richtingaanwijzers knipperen wanneer u het portier sluit.

Auto's zonder diefstalalarm

Wanneer u één keer op de vergrendelknop op de afstandsbediening drukt, knipperen de richtingaanwijzers niet als:Wanneer u binnen drie seconden opnieuw op de vergrendelknop op de afstandsbediening drukt en een portier is geopend, klinkt de claxon.Uw auto wordt vergrendeld en de richtingaanwijzers knipperen wanneer u het portier sluit.

Fout bij sluiten in- of uitschakelen

Als u fout bij sluiten uitschakelt, gaat de claxon niet af als u op de vergrendeltoets op de afstandsbediening drukt wanneer een portier is geopend.

Om fout bij sluiten in of uit te schakelen, gebruikt u de bedieningstoetsen voor het informatiedisplay op het stuurwiel om het volgende te selecteren:

Menu-item Handeling
Instellingen Druk op de menutoets.
Voertuiginstellingen Druk op de OK-toets.
Sloten Druk op de OK-toets.
Waarsch. bij vergrend.fout Druk op de OK-toets.
Zie ook:

Ford Focus. Modem
Draadloze hotspot Item Omschrijving Wifihotspot De draadloze hotspot van de auto in- of uitschakelen. Instellingen ...

Ford Focus. Een wiel vervangen
WAARSCHUWING Monteer niet gelijktijdig meer dan een reservewiel op uw auto.Voer geen reparatiewerkzaamheden uit aan een reservewiel. Schakel de stabiliteitsregeling niet uit en selecteer sportmodus ...

Modellen: