Toyota Auris: Bluetooth-audio/telefoon - Gebruik van Bluetooth-
apparaten - Audiosysteem - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Bluetooth-audio/telefoon

De volgende functies zijn beschikbaar wanneer gebruik wordt gemaakt van draadloze Bluetooth-communicatie:

■ Bluetooth-audio Met het Bluetooth-audiosysteem kunt u via draadloze communicatie genieten van muziek uit de luidsprekers van de auto, afgespeeld op een draagbare speler.

Dit audiosysteem ondersteunt Bluetooth, een draadloos datasysteem waarmee zonder kabels muziek van een draagbare speler kan worden afgespeeld. Als uw draagbare speler geen Bluetooth ondersteunt, kan het Bluetooth-audiosysteem niet worden gebruikt.

■ Bluetooth-telefoon (handsfree-telefoonsysteem) Dit systeem ondersteunt Bluetooth, waarmee u telefoongesprekken tot stand kunt brengen of ontvangen zonder het gebruik van kabels om een mobiele telefoon op het systeem aan te sluiten en zonder de mobiele telefoon te bedienen.

Overzicht registreren/verbinding maken met apparaat

Audiosysteem

Zie ook:

KIA Cee'd. Cruise control-systeem
Controlelampje CRUISE Controlelampje CRUISE SET De cruise control stelt u in staat een bepaalde rijsnelheid te programmeren die de auto vervolgens aanhoudt, zonder dat u de voet op het ...

Citroen C4. Toegang tot het gereedschap
Het gereedschap bevindt zich onder de vloer van de bagageruimte: open de achterklep, til de vloerplaat op, bevestig het koord van de vloerplaat met de haak aan de steun van de hoedenpla ...

Modellen: