Toyota Auris: Bluetooth-audio/telefoon - Gebruik van Bluetooth-
apparaten - Audiosysteem - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Bluetooth-audio/telefoon

De volgende functies zijn beschikbaar wanneer gebruik wordt gemaakt van draadloze Bluetooth-communicatie:

■ Bluetooth-audio Met het Bluetooth-audiosysteem kunt u via draadloze communicatie genieten van muziek uit de luidsprekers van de auto, afgespeeld op een draagbare speler.

Dit audiosysteem ondersteunt Bluetooth, een draadloos datasysteem waarmee zonder kabels muziek van een draagbare speler kan worden afgespeeld. Als uw draagbare speler geen Bluetooth ondersteunt, kan het Bluetooth-audiosysteem niet worden gebruikt.

■ Bluetooth-telefoon (handsfree-telefoonsysteem) Dit systeem ondersteunt Bluetooth, waarmee u telefoongesprekken tot stand kunt brengen of ontvangen zonder het gebruik van kabels om een mobiele telefoon op het systeem aan te sluiten en zonder de mobiele telefoon te bedienen.

Overzicht registreren/verbinding maken met apparaat

Audiosysteem

Zie ook:

KIA Cee'd. Rijden onder speciale rijomstandigheden
Rijden onder moeilijke omstandigheden Neem de volgende raadgevingen in acht als ten gevolge van zware regenval, sneeuw, ijzel, modder of zand het rijden bemoeilijkt wordt: Rijd voorzichtig en ...

Toyota Auris. Smart entry-systeem met startknop
De volgende handelingen kunnen worden uitgevoerd als u de elektronische sleutel bij u hebt, bijvoorbeeld in uw zak. De bestuurder moet de elektronische sleutel altijd bij zich hebben. Vergrendel ...

Modellen: