Toyota Auris: Bluetooth-audio/telefoon - Gebruik van Bluetooth-
apparaten - Audiosysteem - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Bluetooth-audio/telefoon

De volgende functies zijn beschikbaar wanneer gebruik wordt gemaakt van draadloze Bluetooth-communicatie:

■ Bluetooth-audio Met het Bluetooth-audiosysteem kunt u via draadloze communicatie genieten van muziek uit de luidsprekers van de auto, afgespeeld op een draagbare speler.

Dit audiosysteem ondersteunt Bluetooth, een draadloos datasysteem waarmee zonder kabels muziek van een draagbare speler kan worden afgespeeld. Als uw draagbare speler geen Bluetooth ondersteunt, kan het Bluetooth-audiosysteem niet worden gebruikt.

■ Bluetooth-telefoon (handsfree-telefoonsysteem) Dit systeem ondersteunt Bluetooth, waarmee u telefoongesprekken tot stand kunt brengen of ontvangen zonder het gebruik van kabels om een mobiele telefoon op het systeem aan te sluiten en zonder de mobiele telefoon te bedienen.

Overzicht registreren/verbinding maken met apparaat

Audiosysteem

Zie ook:

Citroen C4. Elektrisch bediende handrem
De elektrisch bediende handrem kan op twee manieren worden bediend: Automatisch aantrekken/vrijzetten De handrem wordt automatisch aangetrokken bij het afzetten van de motor en automatisch ...

Ford Focus. Algemene informatie
WAARSCHUWING Afleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, aanrijdingen en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van ap ...

Modellen: