Toyota Auris: Bluetooth-audio/telefoon - Gebruik van Bluetooth-
apparaten - Audiosysteem - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Bluetooth-audio/telefoon

De volgende functies zijn beschikbaar wanneer gebruik wordt gemaakt van draadloze Bluetooth-communicatie:

■ Bluetooth-audio Met het Bluetooth-audiosysteem kunt u via draadloze communicatie genieten van muziek uit de luidsprekers van de auto, afgespeeld op een draagbare speler.

Dit audiosysteem ondersteunt Bluetooth, een draadloos datasysteem waarmee zonder kabels muziek van een draagbare speler kan worden afgespeeld. Als uw draagbare speler geen Bluetooth ondersteunt, kan het Bluetooth-audiosysteem niet worden gebruikt.

■ Bluetooth-telefoon (handsfree-telefoonsysteem) Dit systeem ondersteunt Bluetooth, waarmee u telefoongesprekken tot stand kunt brengen of ontvangen zonder het gebruik van kabels om een mobiele telefoon op het systeem aan te sluiten en zonder de mobiele telefoon te bedienen.

Overzicht registreren/verbinding maken met apparaat

Audiosysteem

Zie ook:

Ford Focus. Systeem hulp bij blijven rijden op rijstrook - Auto's met: Systeem hulp bij blijven rijden op rijstrook
WAARSCHUWING U bent steeds verantwoordelijk voor de bediening van uw auto. Het systeem is bedoeld als hulpmiddel en is ontheft de bestuurder niet van zijn plicht om tijdens het rijden voo ...

Opel Astra. Airconditioning
Bedieningsorganen voor: temperatuur luchtverdeling , en luchtdebiet ontwasemen en ontdooien : koeling : luchtrecirculatie   : achterruitverwarming Koeling A/C ...

Modellen: