Toyota Auris: Brandstoffilter (alleen 1WW motor) - Motorruimte - Onderhoud, zelf
uit te voeren - Onderhoud en
verzorging - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Brandstoffilter (alleen 1WW motor)

In de volgende situaties moet water uit het brandstoffilter worden afgetapt:

Brandstoffilter type A*: Elke 20.000 km
Brandstoffilter type B*: "Drain water from fuel filter." (tap water af uit brandstoffilter) wordt weergegeven op het multi-informatiedisplay en er klinkt een zoemer.

*: Neem contact op met een erkende Toyota-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige voor het bepalen van het type brandstoffilter.

Laat het brandstoffilter aftappen door een erkende Toyota-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige.

OPMERKING

■Wanneer er water in het brandstoffilter zit Rijd niet ononderbroken met water in het brandstoffilter. Anders kan de brandstofpomp beschadigd raken.

Zie ook:

Citroen C4. Voorzieningen vГіГіr
Handgreep Zonneklep (zie de volgende bladzijde voor meer informatie) Kaarthouder Dashboardkastje met verlichting (zie de volgende bladzijde voor meer informatie) Portiervak Groot ope ...

Toyota Auris. Persoonlijke voorkeursinstellingen van het display
De weergave van de volgende onderwerpen kan worden aangepast: Aan de persoonlijke voorkeur aanpasbare onderwerpen ■ ECO-controlelampje (indien aanwezig) Kan worden in- en uitgeschakeld. ` ...

Modellen: