Toyota Auris: Brandstoffilter (alleen 1WW motor) - Motorruimte - Onderhoud, zelf
uit te voeren - Onderhoud en
verzorging - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Brandstoffilter (alleen 1WW motor)

In de volgende situaties moet water uit het brandstoffilter worden afgetapt:

Brandstoffilter type A*: Elke 20.000 km
Brandstoffilter type B*: "Drain water from fuel filter." (tap water af uit brandstoffilter) wordt weergegeven op het multi-informatiedisplay en er klinkt een zoemer.

*: Neem contact op met een erkende Toyota-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige voor het bepalen van het type brandstoffilter.

Laat het brandstoffilter aftappen door een erkende Toyota-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige.

OPMERKING

■Wanneer er water in het brandstoffilter zit Rijd niet ononderbroken met water in het brandstoffilter. Anders kan de brandstofpomp beschadigd raken.

Zie ook:

Citroen C4. Monteren van het wiel
Bevestiging van het plaatstalen reservewiel of het noodreservewiel Indien uw auto is voorzien van lichtmetalen velgen is het normaal dat bij het monteren van het reservewiel de ...

Ford Focus. Trekken van een aanhanger - 5-deurs/Stationwagon
WAARSCHUWING Overschrijd 100km/h niet. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot verlies van controle over de auto en al dan niet dodelijke verwondingen.De bandenspanningen ach ...

Modellen: