Toyota Auris: Brandstoffilter (alleen 1WW motor) - Motorruimte - Onderhoud, zelf
uit te voeren - Onderhoud en
verzorging - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Brandstoffilter (alleen 1WW motor)

In de volgende situaties moet water uit het brandstoffilter worden afgetapt:

Brandstoffilter type A*: Elke 20.000 km
Brandstoffilter type B*: "Drain water from fuel filter." (tap water af uit brandstoffilter) wordt weergegeven op het multi-informatiedisplay en er klinkt een zoemer.

*: Neem contact op met een erkende Toyota-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige voor het bepalen van het type brandstoffilter.

Laat het brandstoffilter aftappen door een erkende Toyota-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige.

OPMERKING

■Wanneer er water in het brandstoffilter zit Rijd niet ononderbroken met water in het brandstoffilter. Anders kan de brandstofpomp beschadigd raken.

Zie ook:

Peugeot 308. Handgeschakelde 5-versnellingsbak
Inschakelen van de achteruitversnelling Trap het koppelingspedaal volledig in en zet de versnellingshendel in de neutraalstand. Beweeg de versnellingshendel naar rechts en vervolgens naar ...

Toyota Auris. Gebruik van de CD-speler
■ Selecteren van een muziekstuk Druk op de toets TUNE> of SEEK> om naar het volgende muziekstuk te gaan of op de toets <SELECT of <TRACK om naar het vorige muziekstuk te gaan, tot ...

Modellen: