Toyota Auris: Brandstoffilter (alleen 1WW motor) - Motorruimte - Onderhoud, zelf
uit te voeren - Onderhoud en
verzorging - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Brandstoffilter (alleen 1WW motor)

In de volgende situaties moet water uit het brandstoffilter worden afgetapt:

Brandstoffilter type A*: Elke 20.000 km
Brandstoffilter type B*: "Drain water from fuel filter." (tap water af uit brandstoffilter) wordt weergegeven op het multi-informatiedisplay en er klinkt een zoemer.

*: Neem contact op met een erkende Toyota-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige voor het bepalen van het type brandstoffilter.

Laat het brandstoffilter aftappen door een erkende Toyota-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige.

OPMERKING

■Wanneer er water in het brandstoffilter zit Rijd niet ononderbroken met water in het brandstoffilter. Anders kan de brandstofpomp beschadigd raken.

Zie ook:

Citroen C4. Instrumentenpaneel type 1
Meters en displays Toerenteller (x 1.000 tr/min of rpm). Opschakelindicator of stand van de selectiehendel en ingeschakelde versnelling bij een automatische transmissie. Instellingen va ...

Ford Focus. Dakrekken en bagagedragers - 4-deurs/5-deurs, Auto's met: Schuifpaneel panoramadak
WAARSCHUWING Uw voertuig is niet goedgekeurd voor dakdragers. Installeer nooit een dakdrager op uw voertuig.Dragers op de trekhaak Wanneer u een drager gebruikt die op de trekhaak wordt bevest ...

Modellen: